Efficiëntie, Comfort en Gezondheid

Profiteer van onze herfst-actie!

Koop rechtstreeks bij de maker en geniet van fabrieksprijzen:
uw fabrikant met ervaring en kennis!

Een centraal stofzuigsysteem van Euroqueen biedt talloze voordelen voor huiseigenaren die op zoek zijn naar een efficiënte, comfortabele en gezonde manier van stofzuigen.

Met een centraal stofzuigsysteem kunt u genieten van een krachtige reinigingsoplossing die uw huis vrijmaakt van stof en allergenen.

We bespreken graag de voordelen van ons systeem, waarbij we ons richten op de efficiëntie, het comfort en de gezondheidsvoordelen dat het biedt.

EuroQueen centrale stofzuiger

Dé voordelen van een EuroQueen centraal stofzuigsysteem

Belgisch familiebedrijf met meer dan 36 jaar ervaring in de sector zowel residentieel, professioneel en industrieel

De EuroQueen centrale stofzuigers zijn oersterk en duurzaam.

Lage dB en gezien de centrale motor unit in een aparte ruimte staat kunt u in alle stilte stofzuigen en kunnen de baby en kinderen verder slapen. Ideaal ook voor de werkomgeving.

Met EuroQueen gaan we verstoppingen en zuigkracht verlies volledig uit de weg: we werken met antistatische CE gekeurde buizen van EuroQueen met een diameter van 50.8 mm en 2 mm wanddikte waardoor stof, cement stof geen kans krijgen om zich vast te zetten in het eerste jaar ingebruikname.

Dankzij het unieke spoelsysteeem van EuroQueen geïntegreerd in uw toestel gaan we met het optionele vlottersysteem indien gewenst of nodig eenvoudig de buizen spoelen en desinfecteren voor vuil, stof , haar en afval de kans krijgen om zich vast te zetten tot een onoplosbaar probleem.

Dit is uniek in de sector van centrale stofzuigers.

Er is geen uitlaat naar buiten nodig met de EuroQueen toestellen, dus geen warmte verlies, geen gevel vervuiling, goed voor het mileu en geen conflict met het ventilatiesysteem.

Wanneer innovatie en technologie samen gaan is er hier geen sprake meer van zuigkrachtverlies maar integendeel: hoe voller de opvangbank komt des te beter is de zuigkracht dankzij de cyclonische actie en de kegelvormige hepa filter van EuroQueen.

Uitzonderlijke garantievoorwaarden op de motor(en) van de EuroQueen toestellen “Venus & Apollo” vanaf het bouwjaar 2022:

10 (tien) jaar op de motor van de toestellen voor de residentiële gebruiker. Een TF motor gebouwd voor EuroQueen met meer dan 1500 bedrijfsuren is daarom de motor bij uitstek voor een degelijk en duurzaam gebruik.

De concurrentie en andere klassieke stofzuigers hebben gemiddeld 350 tot 750 bedrijfsuren

De assemblage van onze toestellen gebeurd nog met de aanwezigheid van een team van experten die elk toestel assembleren en controleren op perfectie. Dit gebeurd in onze magazijnen in Doornik, waar onze toestellen ook geproduceerd en geassembleerd worden. Wij stellen nog heel veel vertrouwen in kennis en waardevolle arbeid van mensen met vakkennis.

EuroQueen bestaat al meer dan 36 jaar en is een bedrijf met opvolging, wij werken samen met een team van installateurs van technieken die uw buizeninstallatie met zorg en kennis uitvoeren. Voor het chappen voeren wij steeds een onderdruk controle uit.

Een centraal stofzuigsysteem van EuroQueen heeft absoluut een meerwaarde aan uw project qua comfort & welzijn in de woning.

Stof en vuil gaan we veel sneller verwijderen met een centraal stofzuigsysteem omdat we minder werk hebben met het sleuren, het verplaatsen van de stekker, we gaan tot in de diepte reinigen, fijn stof krijgt geen kans om zich te verplaatsen op uw meubilair…

Met een EuroQueen centrale stofzuiger gaan we tot driemaal sneller werken. We sparen tijd en geld uit.

Met een centrale stofzuiger gaan we de flexibele slang voorzien van een beschermhoes om zo het kostbare meubilair, verfwerk te beschermen. Ook de afwezigheid van een zware en stinkende stofzuiger gaat ook hier dit probleem vanaf nu voorkomen.

Door het duurzaam systeem en de oersterke materialen gaan we geld sparen en niet om de 3-5 jaar een nieuwe stofzuiger kopen, bovendien is het gebruik van de centrale stofzuiger EuroQueen veel lager maar toch hebben we geen zuigkrachtverlies dankzij de unieke werking van de motor, de cyclonische actie en de H13 uitwasbare filter.

Geen dure stofzakken meer vervangen en kopen, zo goed als onderhoudsvrij, tijd winnen omdat we altijd stil kunnen stofzuigen ook terwijl anderen slapen, studeren, werken, telefoneren, er klanten aanwezig zijn…

Deze 3 troeven dragen bij bij de waarde van een centraal stofzuigsysteem, mensen die allergisch zijn of lijden aan long ziekten mogen eigenlijk GEEN stofzuiger in huis hebben omwille van het feit dat de “klassieke ouderwetse manier van stofzuigen” bijdraagt bij de binnenhuis vervuiling.

We gaan geen fijn stof, schadelijke virussen, bacteriën meer rondblazen in de ruimte waar we vertoeven, wonen, werken en slapen. Ook niet in de techische ruimte, berging, garage …. De EuroQueen centrale stofzuiger werkt met een uitwasbare H13 Hepa filter om u en uw omgeving nog beter te beschermen.

Goed voor de rug, geen gesleur meer doorheen het huis en op de trappen en goed voor de rust voor iedereenGeen stinkende geuren meer van een luidruchtig stofmonster in huis.

EuroQueen beschikt over een eigen depot waar onze klanten terecht kunnen voor herstellingen, onderhoud, toebehoren zoals borstels, buizen, installatie materialen, de robot, en andere producten.

Onze medewerkers in uw regio komen ook tot bij u thuis op eenvoudig verzoek.

Alle onderdelen, producten onmiddellijk leverbaar uit stock.

Kan u niet langskomen? Nneem dan een kijkje op onze webshop en wij sturen uw bestelling naar u toe.

Onze toestellen zijn compatibel op reeds bestaande projecten.

Hebt u een probleem? Contacteer ons en wij kijken wat wij samen voor u kunnen doen.

De robot van EuroQueen is er. Deze robot doet het werk voor u. Een innovatie die compatibel is ook bij andere merken van centrale stofzuigsystemen en eenvoudig te plaatsen is ook zonder kapwerk bij bestaande woningen, kantoren…

Met een app op je smartphone kan je de robot in werking stellen en vooruit programmeren, hij stofzuigt en dweilt het gewenst parcours en gaat zichzelf van stof en vuil ledigen in centrale opvangbak van de centrale stofzuiger.

De opvangbak is transparant en heel eenvoudig uithaalbaar door een eenvoudige schuifbeweging: supersnel, uitwasbaar, en handig voor iedereen!

De Hepa filter gaan we iedere 2 jaar eenvoudig vervangen en weggooien. De filter is uitwasbaar en kan tot 4 maal uitgewassen worden.

Een gewone traditionele stofzuiger is zwaar, onhandig, zwaar gezeul, ongezond, een grote vervuiler van de luchtkwaliteit binnenshuis, niet goed voor het milieu, duur, luidruchtig en ouderwets.

“Iedereen heeft een stofzuiger” maar heeft een hekel aan stofzuigen om verschillende gekende redenen en nadelen. Dit is een feit.

Na innovatieve en slimme producten zoals een PC, een ventilatiesysteem, een warmtepomp, een smartphone is er nu ook de centrale stofzuiger van EuroQueen.

We bouwen slim en vooruitstrevend: denken aan de toekomst en het welzijn thuis en op het werk zijn “hippe” feiten daarom gaan we nu ook in onze nieuwbouw of ons renovatie project: stofzuigen anno 2023.

Met verschillende toebehoren voor nog meer gemak en comfort verzamelt u met EuroQueen alles in één om uw woning stofvrij en netjes te houden.

Dé voordelen van een EuroQueen centraal stofzuigsysteem

 1. Krachtige zuigkracht: Een centraal stofzuigsysteem biedt een uitzonderlijke zuigkracht, waardoor u effectief stof, vuil en allergenen kunt verwijderen.
 2. Stille werking: In tegenstelling tot draagbare stofzuigers, bevindt de motor van een centraal stofzuigsysteem zich in een aparte ruimte, waardoor u in alle rust kunt stofzuigen zonder lawaai en hinder.
 3. Gemak en gebruiksgemak: Met strategisch geplaatste zuigmonden in uw huis, hoeft u niet meer te sjouwen met een zware stofzuiger en snoeren. Sluit eenvoudigweg de slang aan en begin met stofzuigen.
 4. Efficiënte reiniging: Dankzij een grotere stofopvangcapaciteit van het centrale stofzuigsysteem hoeft u minder vaak de stofbak of stofzak te legen in vergelijking met draagbare stofzuigers.
 5. Verbeterde luchtkwaliteit: Centrale stofzuigsystemen zorgen voor een verbeterde luchtkwaliteit doordat stof en allergenen direct worden afgevoerd naar een afgesloten reservoir buiten de leefruimtes.
 6. Geen nare geuren en uitgeblazen stof: Het centrale stofzuigsysteem voorkomt dat stof en vuil worden teruggeblazen in de lucht, waardoor nare geuren en opdwarrelend stof tot het verleden behoren.
 7. Geschikt voor mensen met allergieën: Een centraal stofzuigsysteem verwijdert allergenen effectief uit uw huis, waardoor mensen met allergieën of ademhalingsproblemen een gezondere leefomgeving ervaren.
 8. Verminderd geluidsniveau: Aangezien de motor zich in een aparte ruimte bevindt, worden geluid en trillingen aanzienlijk verminderd, waardoor u in alle rust kunt stofzuigen. Ideaal voor werkomgevingen waar niemand gestoord wordt tijdens het stofzuigen.
 9. Waardevolle investering: Een centraal stofzuigsysteem kan de waarde van uw huis verhogen, aangezien het wordt beschouwd als een hoogwaardige functie die veel huizenkopers aanspreekt.
 10. Langere levensduur van tapijten en vloeren: Het krachtige zuigsysteem van een centraal stofzuigsysteem zorgt voor een diepere reiniging van tapijten en vloeren. Door effectief stof, vuil en allergenen te verwijderen, helpt het de levensduur van uw tapijten en vloeren te verlengen. Dit betekent dat u langer kunt genieten van uw investering en dat uw vloeren er langer als nieuw uit blijven zien. Het positieve aspect hiervan is dat u geld bespaart op het vervangen van tapijten en vloeren op de lange termijn, waardoor het centrale stofzuigsysteem een kosteneffectieve keuze is.
 11. Milieuvriendelijk: Centrale stofzuigsystemen zijn milieuvriendelijker dan traditionele stofzuigers omdat ze geen wegwerpzakken gebruiken die regelmatig moeten worden vervangen. Dit vermindert de hoeveelheid afval die wordt gegenereerd.

Enkel maar voordelen

 1. Installatiekosten: De installatiekosten kunnen we beperken met het aantrekkelijke ‘doe het zelf pakket‘ van EuroQueen. Dit pakket met professionele en degelijke materialen bieden we aan de beste prijs en voorwaarden. EuroQueen helpt je met het uitwerken van een plan!

  Op die manier gaan we besparen op uurlonen en ontvangen we de beste prijs voor een duurzaam, oersterk toestel en de beste installatiematerialen, dit is een dubbel voordeel. Bovendien geniet de doe-het-zelver van gratis advies.

  Bij vragen op de werf: Er wordt steeds een handige handleiding alsook een video meegeleverd bij levering van de goederen.

 2. Minder onderhoud: Bij EuroQueen zijn de toestellen bij residentieel gebruik zo goed als onderhoudsvrij. Dit in tegenstelling tot andere systemen die een jaarlijks onderhoud nodig hebben.

 3. Extra mobiliteit: Wanneer de studie van het grondplan goed is berekend en er voldoende zuigcontacten voorzien zijn in de woning, zodat de lengte van de vederlichte flexibele slang beperkt blijft, is alles eenvoudig te bereiken zonder problemen…
Centraal stofzuigsysteem op trap

Hoe maakt EuroQueen het verschil?

 • Veel centrale stofzuigers worden geproduceerd in het buitenland, zowel in de Verenigde Staten als in Turkije, China, Taiwan… Helaas is de kwaliteit niet te vergelijken en zijn de toestellen onhandig, hebben een groot verbruik en maken veel lawaai. Ook de digitale screens gaan snel stuk door het stof… EuroQueen is 100% Belgisch familiebedrijf met meer dan 37 jaar ervaring.
 • Onze stofzuigsystemen werken zonder stofzakken, en met een slang die het stof rechtstreeks afvoert. Het resultaat is een systeem waar stof niet kan vrijkomen.
 • De alledaagse centrale stofzuiger werkt nog steeds op de authentieke manier van een klassieke sledestofzuiger wat betreft de motor, de stofzakken, goedkope pvc of ijzeren bakken die roesten…
 • Bij EuroQueen gebruiken we een transparante, lichte opvangbak gemaakt uit Polypreen. Deze is sterk, uitwasbaar en eenvoudig uit het toestel te halen.
 • Bij EuroQueen is er geen zuigkrachtverlies dankzij de combinatie van de kegelvormige Hepa filter, de cyclonische actie en de TF motor.
 • De motoren van EuroQueen gaan tot 3 keer langer mee dan de motoren van de klassieke centrale stofzuiger of de klassieke slede stofzuiger.
 • Onze centrale stofzuigers verbruiken minder dan alternatieven en zijn bovendien ook zo goed als onderhoudsvrij.
 • Euroqueen werkt steeds verder aan innovatie, de vermindering van geluidshinder en het ecologische aspect.
 • Goedkope systemen brengen vaak veel kosten met zich mee op langere termijn en dienen sneller gereinigd te worden. Onze systemen verbruiken minder energie en gaan veel minder snel stuk.
 • We voorzien een uitgebreide service en eigen plaatsingsdienst.
 • EuroQueen kan wel verstoppingen in de buizen oplossen, waardoor het systeem bruikbaar blijft.
 • Onze toestellen zijn compatibel met bestaande buizensystemen, zelfs van andere fabrikanten.
 • Uniek bij EuroQueen: buizen spoelen en desinfecteren om een duurzaam en probleemloos gebruik van het systeem te garanderen, dankzij het optionele vlottersysteem.
 • EuroQueen is een 100% Belgisch familiebedrijf met zorgvuldige, persoonlijke opvolging.
 • Tevreden klanten en referenties zowel in bedrijven als bij particulieren.
 • EuroQueen levert en installeert zowel residentieel als professioneel en industrieel. Dit in samenwerking met erkende, ervaren, opgeleide vakmannen.
 • De uitwasbare filter in een handomdraai vervangen: Geen uitlaat naar buiten nodig, dus ook geen warmteverlies en geen conflict met het ventilatiesysteem, ook geen vervuiling van de gevel.

WEGENS SUCCES VERLENGD!

Stap deze maand nog over naar een centraal stofzuigsysteem en pik een stofje mee van deze exclusieve actie.